Attentive Alignment

Wij helpen

Wij helpen onderwijsorganisaties, gemeentes en zorginstellingen te transformeren naar goed lopende organisaties. Wij richten ons specifiek op het uitlijnen van deze organisaties door de samenwerking binnen de (directie)teams én de bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van verschillende soorten interim management en (executive)coaching.

Omdat wij geloven

Dat communicatie en alignment de sleutel is tot het creëren van succesvolle organisaties waar medewerkers met plezier hun bijdragen leveren aan het bedrijfsresultaat.

Wat levert het u op?

Alignment is een economische keuze

Goede communicatie en alignment is een kenmerk van succesvolle bedrijven. Ook jouw organisatie kan zichtbaar en succesvol zijn met een hoge mate van wendbaarheid, efficiëntie en personele tevredenheid.

Studie na studie bevestigt dat communicatie en alignment een essentieel ingrediënt is in het bereiken van doelen. 

Bedrijven die hebben geïnvesteerd in zichtbaarheid en uitlijning zijn beter in het benutten van kansen. Een studie concludeerde bijvoorbeeld dat bedrijven waarbij Marketing en Sales op elkaar afgestemd waren 67 procent beter scoorden in het sluiten van deals en 209 procent meer winst geneerden door deze uitlijning.

Down to earth en mensgericht

Attentive Alignment is opgericht door Peter Zeinstra. Hij is een toegewijde, enthousiaste en inspirerende down to earth mensgerichte professional. Hij kan op alle bedrijfsmatige niveau's zakelijke doelen aan persoonlijke drijfveren verbinden. 

Schrijf je nu vrijblijvend in op Get Aligned Now en ontvang meer achtergronden en best practices rondom communicatie en alignment.

Éen en éen is zeven

Leiderschap en alignment

Goede leiders creëren een visie en hebben een missie. Ze dragen hun visie hartstochtelijk uit en hebben een continue drive om hun missie te voltooien. Door gebrek aan communicatie en uitlijning krijgen leidinggevenden nauwelijks zicht op het totale werk dat moet worden uitgevoerd. Bij uitgelijnde bedrijven is de stip op de horizon helder en zullen de medewerkers optimaal worden ingezet op de projecten die bijdragen aan de strategische doelstellingen.

Uitgelijnde organisaties waarin medewerkers in lijn werken met de missie kunnen beter presteren op business-indicatoren als resultaat, productiviteit, effectiviteit, winstgevendheid en klanttevredenheid terwijl de exploitatiekosten dalen en het ziekteverzuim afneemt. 

Tevreden medewerkers

Medewerkers zullen meer betrokkenheid tonen, gemotiveerder zijn en daardoor beter communiceren waardoor zij effectiever werken. Daarnaast worden medewerkers slagvaardiger als ze weten dat hun inspanningen bijdragen aan het succes van hun bedrijf en dat zij een positieve invloed hebben op de visie.

Wil jij oplossingen voor de oorzaken van managementproblemen? Wil je overzicht op je processen, inkomsten en uitgaven? Wil jij het ziekteverzuim omlaag brengen? Wil je de talenten van je mensen daarbij zo goed mogelijk inzetten? Dan ben je bij Attentive Alignment aan het juiste adres.