Over ons

Geweldige producten voor geweldige mensen

Ons team

Attentive Alignment helpt MKB bedrijven, onderwijsorganisaties, gemeentes en zorginstellingen succesvoller te worden. Dat doen wij door de bedrijfsvoering en IT op orde te brengen en de samenwerking binnen de (directie)teams beter te laten lopen door middel van verschillende soorten interim management en (executive)coaching. Wij werken bij grotere opdrachten op projectbasis samen met andere interim managers.

Mijn naam is Peter Zeinstra en ik ben de oprichter en eigenaar van Unified Success en Attentive Alignment. Ik ben geboren in Australië (Nederlandse ouders) en op mijn negende naar Nederland geëmigreerd. Ik heb gewerkt als directeur/manager in zowel het internationale bedrijfsleven, de ICT branche, het VO en HBO onderwijs en in de zorg. Ik ben gespecialiseerd in het op orde brengen van de bedrijfsvoering en IT in combinatie met het coachen van (directie)teams.

Als ervaren directeur/(verander)manager overzie ik de organisatie in korte tijd. Ik maak onderwerpen bespreekbaar, werk op een transparante- en heldere wijze en sta in verbinding met (vakinhoudelijke) collega’s. Ik ben een generieke directeur/(verander)manager die zich een nieuwe omgeving snel eigen maakt en graag met anderen samenwerkt.

Naast mijn grote ervaring sta ik bekend om mijn kundigheid, betrouwbaarheid en integriteit. Van anderen hoor ik dat mijn voornaamste sterken punten zijn: mijn resultaatgerichtheid, relatiegerichtheid, humor, samenwerking, analytisch vermogen en een diepgaande kennis van bedrijfsvoering, IT, elektronica en elektrotechniek. Doordat ik breed in de organisatie geaccepteerd word en zaken daadkrachtig en doortastend aanpak, kom ik snel tot resultaten en neem de organisatie hierin mee. Doordat wij een kleine organisatie zijn, zijn we flexibel en kunnen we zeer snel schakelen. Wij zijn daarom elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00-22:00 uur en in het weekend van 10:00 uur – 18:00 uur op 06-26630372. Als de situatie dat vergt, kunnen wij ook in het weekend afspreken.